Új termékeink

Termékek

Menü

tanusitvany2

Sörélesztős termékek Drucken E-Mail

Leiber® sörélesztős termékek előnyei


A Leiber sörélesztős termékek sörgyári élesztőből készülnek, amit az olcsóbb élesztőkkel ellentétben a sör gyártása után vonnak ki, ill. alacsony hőfokon szárítják. Az így készült élesztőnek számos pozitív élettani hatása van. A kíméletesen elkészített élesztőt olyan gondosan válogatott élettani szempontból előnyös hordozókkal kombinálják, mint a maláta csíra és a sörgyártás melléktermékei.

- az élesztő sejtfala jobb minőségű, nagyobb felületű, így több patogént (mykotoxint és baktériumot) tud megkötni.
- Az élesztő sejtfalában található antibakteriális Malucidin az alacsony hőkezelés miatt hatásos marad.
- nagy arányban tartalmaz immunerősítő β-Glukánt, és a bélflórát stabilizáló Mannánokat.
- a komlósavnak köszönhetően további erős prebiotikus hatása van.
- javítja takarmány felvételt
- javítja a termékenységet
- javítja a szőr és pata növekedését
- optimalizálja az emésztési folyamatot
- segíti a sejt felépülését és a sejt regenerálódását

A szigorodó Európai szabályozás egyre jobban szűkíti az antibiotikumok alkalmazását, miközben a baktériumok egyre nagyobb hányada ellenálló az antibiotikumokkal szemben.


Mindkettőre megoldást kínálnak a Leiber sörélesztős termékei. A speciális technológiával felhasznált sörélesztő antibiotikus hatóanyagai nem esnek a szabályozás keretei közé, és a tudományos kísérletek szerint, meglepően hatékonyak az antibiotikumokkal szemben rezisztens baktériumok ellen is.

 

Leiber Brewers’ Yeast -BT

Leiber Brewer’s Yeast - BM